Днес в  Big Brother: Most wanted се проведоха първите номинации,

...
Днес в  Big Brother: Most wanted се проведоха първите номинации,
Коментари Харесай

Жени Калканджиева е първият напуснал Съквартирант в Big Brother: Most Wanted

Днес в  Big Brother: Most wanted се организираха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации. Съквартирантите гледаха дружно номинациите и имаха опцията да видят и разясняват протичащото се в Къщата.
 
Най-номинираният Съквартирант беше Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа държанието й и фактът, че поради нея губят задачи и нямат бюджет.
 
Освен нея в номинациите попаднаха още Весела, Жени, Никита и Стойко.

Зрителите гласоподаваха и избраха Жени да е първият напуснал Къщата. Пред Ники Кънчев тя показа, че е сюрпризирана и връчи щита на SDI на Златка и Благой, тъй като за нея любовта е най-важна.
 Жени Калканджиева
Едни от най-интересните номинации през днешния ден бяха тези на Стоян Роянов  Я Я, който съобщи, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да намерения още един път, за  да откри аргументи за номиниране.
 
В последна сметка ЯЯ не съумя да номинира никой и Биг Брадър наказа всички със прекъсване на топлата вода до второ разпореждане. Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от Съквартирантите. Дали това ще се отрази в идващите номинации, следва да забележим в Big Brother: Most Wanted.-->
 
Как ще живеят Съквартирантите без топла вода, какви са реакциите след първите елиминации и по какъв начин се оправят участниците с задачата „ Сериал “, ще забележим на следващия ден от 21:00 часа в Big Brother: Most wanted по NOVA.
 
Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР